Page 10 of 41 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 271 to 300 of 1219

Thread: Vs Barra ute

  1. #271
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    It's almost done, just touches back corner of pan and bit closer to tailshaft than I'd like

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  2. #272
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    It's alive and running. Apparently smooth and quiet. They are getting stuck into tune today

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  3. #273
    Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Perth
    Posts
    213
    thumbsup.jpg

    Means well but is skittled


  4. #274
    Registered User jimmyg's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bendigo, Vic
    Posts
    1,697
    You will have run an 11 and snapped an axel by Sunday. LOL
    Mmmmmmmmm beer.

    Quote Originally Posted by ALLMTR View Post
    You had one fucking job, Imran. One. Now look, there's Flibberty Gibbets all up in here, seeing straight through your ruse. One. Fucking. Job!

  5. #275
    Opens ALLMTR's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    .
    Posts
    23,311
    Awesome!

  6. #276
    Registered User 308hjute's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    697
    Good stuff.

  7. #277
    Registered User THE CHIEF's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Melbourne
    Posts
    350
    Very good.

  8. #278
    Pull my finger StupidFlanders's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,378
    Fantastical.

  9. #279
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    Quote Originally Posted by jimmyg View Post
    You will have run an 11 and snapped an axel by Sunday. LOL
    28 spline factory and 3.08s will be fine

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  10. #280
    Registered User
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    .
    Posts
    938
    Quote Originally Posted by Dogsballs View Post
    It's almost done, just touches back corner of pan and bit closer to tailshaft than I'd like

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Roadkill guys found that exhausts belted with hammers work just fine...

  11. #281
    Registered User
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    .
    Posts
    938
    This thread is also much more rewarding to read than the vc common one. Congratulations

  12. #282
    Registered User jimmyg's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bendigo, Vic
    Posts
    1,697
    Quote Originally Posted by Dogsballs View Post
    28 spline factory and 3.08s will be fine

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    LOL I was only pulling your chain.
    Mmmmmmmmm beer.

    Quote Originally Posted by ALLMTR View Post
    You had one fucking job, Imran. One. Now look, there's Flibberty Gibbets all up in here, seeing straight through your ruse. One. Fucking. Job!

  13. #283
    Look behind you... Milkman Don's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    look behind you
    Posts
    3,096
    Fuck yeah!!!! Dis thing gonna be good.

    Valvespring success
    Quote Originally Posted by Faux Forg View Post
    I agree with Rdyno

  14. #284
    Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Perth
    Posts
    213
    Quote Originally Posted by Dogsballs View Post
    It's alive and running. Apparently smooth and quiet. They are getting stuck into tune today

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Was there wiring issues or just the PATS stopping it from starting?

    Means well but is skittled


  15. #285
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    PATS

    O2 sensor and speed signal currently not working, but sorting thru that now

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  16. #286
    Registered User Steveodevo's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Brisbane
    Posts
    180
    BOOM - good work man, should be mental

  17. #287
    Registered User 350stato's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    490
    Nice, keen to see a result for this, love this shit.

  18. #288
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    Bookfaces idle vid a mate took

    https://m.facebook.com/story.php?sto...6&id=664069125

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  19. #289
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    Also thanks to hiddeous think I sussed my speedo input. Haynes manual said to wire into b07 but should be b41. Fuckers



    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  20. #290
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    That didn't work.

    Anyhoo, sorted both O2 and speed sensor. I accidentally wired the Speedo sensor earth to the grey wire for O2 sensor

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  21. #291
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    https://youtu.be/sqOASVv2HJc


    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  22. #292
    Registered User 308hjute's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    697
    Getting a 404 Not Found error on your link mate.

  23. #293
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Location
    Gippsland
    Posts
    198


    Fixed.

  24. #294
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    Car sounds like a Buick V6 with an exhaust at idle

    Also has zero fluid leaks which I am amazed by

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Last edited by Dogsballs; 02-09-17 at 07:58 PM.
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  25. #295
    Ease Up Turbo Commotion's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bogan City
    Posts
    838
    Nice progress. With a few revs and some boost is will sound significantly better than the moo.

  26. #296
    Look behind you... Milkman Don's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    look behind you
    Posts
    3,096
    Amazeballs.

    Needs 'barradore' badge on the back
    Quote Originally Posted by Faux Forg View Post
    I agree with Rdyno

  27. #297
    Registered User gtrboyy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    sydney
    Posts
    1,969
    Too smooth to sound like a moo...lacking erratic miss & exhaust leak lol

    This should be more fun less headache than last car.
    Last edited by gtrboyy; 03-09-17 at 12:35 PM.
    an easy fix is get a mate to drive in front of you at 60 then 80 then 100 and mark in on your speedo with some liquid paper.

  28. #298
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    7,653
    Not hard task to achieve, lol

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  29. #299
    Registered User Steveodevo's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Brisbane
    Posts
    180
    but the other car was so reliable
    Last edited by Steveodevo; 03-09-17 at 02:20 PM.

  30. #300
    Registered User bigshipengine.jpg's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Wollongong
    Posts
    7,494
    My XR6T sounded ass on cold start idle because of cam retardation iirc but sounded better once idling when warm.
    But either way both sound shit compared to when on boost and tearing up Nankangs.
    It Places the lotion in the basket!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •