Results 1 to 9 of 9

Thread: Need some ideas on my ecu box

  1. #1
    Registered User bang chong's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Gold Coast
    Posts
    125

    Need some ideas on my ecu box

    Hey guys,

    Roughly made this box but am wanting some better ideas on how I could make it and hide the bloody wiring. Don't really want to make a cover from strut tower to rad support but rather redesign a box.

    It also needs to lay in the position it is in due to space and the fuse box being underneath.

    Cheers


    Disregard the rough fillet weld

    Sent from my SM-G925I using Tapatalk
    Last edited by bang chong; 05-11-17 at 07:30 AM.

  2. #2
    THE CISCO KID ROBAPHENT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne, Aust
    Posts
    456
    Why not just move the ECU into the stock location behind the glove box? (assuming it is a cressida)
    CISCOKIDS
    The Gentlemen's Club
    Midnight Rocker

  3. #3
    Registered User bang chong's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Gold Coast
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by ROBAPHENT View Post
    Why not just move the ECU into the stock location behind the glove box? (assuming it is a cressida)
    Was under the impression that the loom is too short(being a 2jzgte from a jzs161).

    Sent from my SM-G925I using Tapatalk

  4. #4
    THE CISCO KID ROBAPHENT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne, Aust
    Posts
    456
    Extend the loom? cutting and joining some wires to put in the stock location would be eaiser then trying to design a whole thing just to hide it all.
    CISCOKIDS
    The Gentlemen's Club
    Midnight Rocker

  5. #5
    arboreal bukkake briney's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Blackwater, QLD
    Posts
    1,545
    that and I really don't think the ecu connector is sealed well enough to survive the engine bay.
    Quote Originally Posted by Skompa View Post
    The throttle linkages jammed on the CDs in my old Triumph 2000 and stuck it at WOT.

    I didn't realise for about 15 mins as it never broke the speed limit.

  6. #6
    Purist, whats that? Jason Broadhurst's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    North Brisbane
    Posts
    6,243
    Yep and that ECU's isn't sealed well enough for engine bays.
    Jason Broadhurst

    Someone once asked me if they could use my mower. I said "sure, so long as it doesn't leave my yard"

  7. #7
    Opens
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    9,034
    What ecu?

  8. #8
    Registered User bang chong's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Gold Coast
    Posts
    125
    Okay well this is what ive come up with. Going to do like two individual trays so the unit is basically sealed. Will run the grommet from the underside and make the cover match the profile of therad support.

    Basically I'm going haltech next year sometime so this is only a temporary fix, plus I work in the metal industry so just made this in 20min on my lunch break.

    Sent from my SM-G925I using Tapatalk

  9. #9
    Registered User bang chong's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Gold Coast
    Posts
    125
    Also doing it this way I can hide the fixings internally

    Sent from my SM-G925I using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •