Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 61 to 69 of 69

Thread: Black Box PDM's

  1. #61
    THE CISCO KID ROBAPHENT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne, Aust
    Posts
    721
    Quote Originally Posted by PLAYA View Post
    Also interested, when I rang motec they did say some people but two 15s one in the front one in the back.
    This is an option i was looking at. i know https://www.facebook.com/Integrated-...3680805264766/ runs that setup.
    CISCOKIDS
    The Gentlemen's Club
    Midnight Rocker

  2. #62
    sack riding 10sec rx7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    18,358
    that's a lot of money to save running a few wires to the back of the car..
    im a cunt
    and apparently i dont know shit...

  3. #63
    Problem? sssgtr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    on a boat motherfucker
    Posts
    4,365
    A lot of off-road guys run 2 x PDM's for that convenience and extra overall amperage capacity.

    I can *just* get by with 1 x PDM15, but leaves no room on the table.

    PDM30 at least affords a couple of higher 16a outputs when pairing together a couple of the 22 x 8a channels.

  4. #64
    sack riding 10sec rx7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    18,358
    I get it, but everything I have done with PDMs has gone no where near maxing out the racepak units, with them using a higher rated connector can do 40amps with 2 channels.
    im a cunt
    and apparently i dont know shit...

  5. #65
    Problem? sssgtr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    on a boat motherfucker
    Posts
    4,365
    Anyone with insider knowledge know if/when Motec are updating their PDM range?

    I'm guessing no time soon?

  6. #66
    \_(ツ)_/ burn is weird's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    gold coast
    Posts
    2,006
    maybe PM cossie55

    Oo___oO


  7. #67
    sack riding 10sec rx7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    18,358
    hes not at motec any more,

    word is there is no update anytime soon
    im a cunt
    and apparently i dont know shit...

  8. #68
    Problem? sssgtr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    on a boat motherfucker
    Posts
    4,365
    Hmmm ok. Similar to what I've heard too.

    What's the ECUMaster PMU16 like for anyone who is using one?

  9. #69
    sack riding 10sec rx7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    18,358
    all reports they are suppose to be ok... but I have not used one... ive only used motec and racepak
    im a cunt
    and apparently i dont know shit...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •