Results 1 to 10 of 10

Thread: Ls ecu with a dry shot

  1. #1
    Opens ALLMTR's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Newcastlish
    Posts
    24,131

    Ls ecu with a dry shot

    Can a factory LS1 ecu be tuned to compensate for a dry shot of nitrous?

  2. #2
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    8,235
    Yes. A mates lsa is tuned like that and that's on earlier ecu as they swapped reluctor wheel and back to cable tb

    Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  3. #3
    are hairy Dogsballs's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    melbourne
    Posts
    8,235
    I think they used open/closed loop tables with an arming switch to change

    Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
    Quote Originally Posted by 50RTD View Post
    Dave, have you uploaded the data from the carby?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Location
    windsor nsw
    Posts
    1,283
    I havenít bothered with a dry one. Years ago there were guys using air temp to enrichen and retard and using the factory shift light output to turn on the gas. I donít get it when you can run a plate behind the throttle and a short bit of hose from the port on the rail

  5. #5
    That's Sir Cunt to you... krisr's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Shitney
    Posts
    1,114
    I think EFI Live COS5 had some nitrous shit in it. Will look in the morning.
    Quote Originally Posted by Motherfucker Jones View Post
    If you can't appreciate that then you are more narrow minded than the most mulleted, flanno, thong wearing, thong slapping, 253 owning, southern cross tatted, fuck off
    we're full stickered, VB drinking bogan you'll ever meet

  6. #6
    Opens GAZ914's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,631
    Hoonboy has a dry setup in his Commodore - C&V tuned it.
    Race Car: VT Commodore (Murray)
    www.vsport.com.au

  7. #7
    sack riding 10sec rx7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    18,365
    yes its easy
    im a cunt
    and apparently i dont know shit...

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Melbourne, S.E. suburbs
    Posts
    1,463
    Can be done, but as BPM mentioned, the port on the rail is right there to supply fuel. Any reason you want to run a dry shot in particular?

  9. #9
    arboreal bukkake briney's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Blackwater, QLD
    Posts
    1,697
    i thought the main reason for a dry shot was significantly improved fuel distribution?
    Quote Originally Posted by Skompa View Post
    The throttle linkages jammed on the CDs in my old Triumph 2000 and stuck it at WOT.

    I didn't realise for about 15 mins as it never broke the speed limit.

  10. #10
    Opens ALLMTR's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Newcastlish
    Posts
    24,131
    Quote Originally Posted by Ben. View Post
    Can be done, but as BPM mentioned, the port on the rail is right there to supply fuel. Any reason you want to run a dry shot in particular?
    A mate wants to do a hidden kit, itís easier to hide a dry kit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •